Parlant d'electoralisme

En èpoques de proximitat a eleccions, per aquelles persones que entenem la política com un servei desinteressat a la comunitat, com una sana confrontació d'idees i projectes i com un compromís noble amb la ciutadania, són temps complicats. Sobretot pels temps que córren en la política al nostre país.

L'enverinada confrontació de partits en què s'ha convertit el debat polític ha conduit a un allunyament de moltes persones, que ja malpensen de qualsevol cosa que sona a govern, eleccions, política...

En l'actualitat, davant les properes eleccions municipals de maig, és trist veure en quin terreny es juga el debat polític. A Sant Coloma n'hi ha que fa setmanes que malgasten l'argument de l'electoralisme per desgastar els qui governem. Potser voldrien que davant una convocatòria electoral tot s'aturés, i no es paren a pensar en la seva pròpia actuació.

Qui estem normalment al dia a dia de la vida del poble sabem que ara gent dels partits que normalment no participen estàn a tot arreu, es fan atacs i reivindicacions sobre coses per les que mai s'havia mostrat interès i es revifen publicacions que feia temps que no es veien... Deu ser que el llautó de l'electoralisme només el veuen a casa els demés...! Quan mires una mica més enllà del nostre terme municipal i veus que ajuntaments governats per les mateixes sigles dels que alcen la veu a Santa Coloma es gasten una milionada dels diners públics en publicacions sobre els projectes de futur i utilitzen els mitjans públics per a fer electoralisme pur...

A PROGRÉS, malgrat el que diguin, tenim molt clar on situar la frontera entre l'acció de govern i la feina per a preparar unes eleccions. I no pararem el poble malgrat alguna gent sembla que ho voldria. Si ens hem de fixar en el que fan altres amb els mateixos colors quan governen potser no es pot posar la mà al foc per si tothom qui crida a Santa Coloma actuaria de la mateixa manera o es dedicaria a sobreactuar per interès propi.