Compromesos

Compromesos

L’equip de govern de Santa Coloma pujarà l’IBI un 7% de mitjana

Primer incompliment de les promeses electorals de socialistes i republicans.

Fa uns dies, l’equip de govern de Santa Coloma (PSC i ERC), va prendre la primera decisió important i autònoma d’aquesta legislatura: aprovar els impostos per a l’any 2008.

En els darrers anys, i sobretot durant la darrera campanya electoral, van repetir i prometre que no pujarien els impostos per sobre de l’IPC i van criticar les ordenances de l’anterior govern, encara que feia 3 anys que no pujaven per sobre del 5% tot i el pla de sanejament.

L’actual govern s’ha trobat un Ajuntament sense hipoteques i, per tant, podia complir les seves promeses, en canvi, ara incompleixen les seves promeses.

L’IPC de Catalunya està al 2,9 i els impostos pujaran per sobre de l’IPC. El que més repercutirà en les famílies és l’IBI, que pujarà de mitjana un 7%, i en alguns sectors del municipi podrà arribar al 9 i al 10% (Pla de les Vinyes, algunes zones de Can Lluch, Can Via...).

On queden ara les promeses electorals? S’ha acabat el temps de la demagògia fàcil per aconseguir vots, ara toca governar i prendre decisions i aquestes són les que ens aniran dient quin és el tarannà del nou equip de govern. De moment, el que hem vist no és ni el que deien, ni el que pot fer de la política a Santa Coloma una tasca compartida, de diàleg i consens.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que podiamos esperar de unos farsantes que se aferran al poder por interes propios.