Compromesos

Compromesos

Moció de PROGRÉS: No a les 65 hores!

PROGRÉS presenta al Ple Municipal de 31 de juliol una moció sobre la decisió del Consell de la Unió Europea d’ampliar la jornada laboral a 65 hores setmanals.

Aquesta decisió és un nou clar retrocés en les condicions laborals de treballadors i treballadores i un pas més en la construcció d’una Europa que s’allunya cada cop més de l’Europa Social. Elimina drets aconseguits després d’anys i anys de lluites mitjançant febles mecanismes democràtics de presa de decisions.

La decisió, que ara haurà de ser debatuda al Parlament Europeu, representa un context de major dificultat per a la conciliació de la vida laboral i personal i familiar; una desregularització del mercat laboral i una precarització de la posició de les persones treballadores.

Per això PROGRÉS proposa mitjançant aquesta Moció que l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló rebutgi aquesta iniciativa, així ho faci saber a les instàncies supramunicipals implicades i es comprometi amb la construcció d’una Europa Social que garanteixi drets laborals i personals

Podeu llegir la moció clicant a