Compromesos

Compromesos

'La Vanguardia' publica una nota sobre la situació d'inseguretat del camí escolar de Santa Coloma

El diari La Vanguardia es fa ressò de la deixadesa de l'actual equip de Govern en l'àmbit de la seguretat i la vía pública.

En una nota d'opinió del regidor de PROGRÉS Jesús Blanco que podeu trobar avui, 24 de setembre de 2008, a La Vanguardia, el diari publica la denúncia per la situació d'inseguretat que es dóna al cami escolar del CEIP Colònia Güell, per on cada matí passa un munt de nens i nenes i les seves famílies per dirigir-se a l'escola.

Com ja ha denunciat repetides vegades PROGRÉS a través d'articles al web i fins i tot en sessió del Ple Municipal del ja llunyà mes d'abril, en mig d'aquest camí escolar encara es troba una caixa de llum provisional d'obra d'un edifici que ja està habitat i on les obres fa mesos que van acabar. En aquella ocasió, la regidora de Vía Pública, Sra Marta Martínez (PSC), tal i com recull l'acta d'aquell Ple, va respondre a la denúncia de PROGRÉS, textualment: "que té raó, que ja han anat els serveis tècnics, però que hi insistirà"

Al llarg d'aquest temps, la caixa de llums s'ha anat malmetent i suposa un clar perill per als i les vianants. Podeu llegir la nota d'opinió clicant aquí.