La multa del regidor...

Al darrer full informatiu de PROGRÉS anotàvem que l’Ajuntament havia pagat una multa d’aparcament imposada per infracció al regidor de Cultura, Solidaritat i Cooperació, Sr. Josep Maria Oró (PSC).

Segons el certificat de l’interventor de l'Ajuntament, que el Sr Oró ha fet públic, queda clar que no va ser així: "l’Ajuntament de Santa Coloma no ha pagat cap tipus de multa o sanció al regidor Sr. Oró".

Com és, doncs, que des de PROGRÉS vàrem fet aquesta afirmació? Ben senzill. L'Ajuntament va lliurar als Grups Municipals un plec detallat de tiquets i justificacions de despeses i de consum de telefonia mòbil dels càrrrecs del govern a compte de l'Ajuntament. Entre els tiquets del Sr Oró hi figurava aquesta multa per infracció d'aparcament imposada al seu vehicle.

Com és possible que la sanció arribés als arxius de tresoreria del Consistori i, posteriorment al plec de documentació que es va entregar als Grups Municipals si ni es va pagar i no hi havia la intenció de cobrar-la? Es va despistar el Sr. Oró i va adjuntar un document que no tocava? Hi ha alguna altra explicació?

...i les pizzes de la 1a tinent d'alcaldia

Per cert, ja que parlem del tema, entre les justificacions de despeses presentades a càrrec de l’Ajuntament, n'hi ha algunes de ben curioses. N'aportarem un parell d’exemples, en aquest cas a nom de la regidora i primera tinenta d’alcaldia, la Sra. Marta Martinez (PSC). No és massa important pel que fa a les quantitats abonades, total, unes pizzes, uns extres a un Parador de 5 estrelles, uns menus, el tallat i la pasteta de l'esmorzar...

No, no fem cap comentari afegit. Que cada persona es faci la seva pròpia opinió sobre la forma d’entendre les despeses de l’Ajuntament de la persona que, d’aquí a pocs mesos i gràcies a l’acord de govern entre PSC i ERC, serà l’alcaldessa d'aquest municipi.


Joan Arcos
jarcos@progres.cat