ERC trenca el govern municipal


Podeu fer-nos arribar la vostra opinió a través dels comentaris o de l'adreça de correu electrònic

39 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara què, mocio de censura?

Anònim ha dit...

se va a armar un follon que no sabe donde s'ha metio

Anònim ha dit...

es moment de q els polítics es centrin en que es el que volen pel poble i no pensin en ells mateixos

Anònim ha dit...

es moment de que els polítics pensin en el poble i pel poble i no en ells mateixos i amb les ganes de tenir poder

Anònim ha dit...

Estem farts de que siguem els ciutadans els que paguem amb els errors dels qui governen i en representen, a veure si qui es posa ho fa d’una manera sensata i conscient, pensant en el moment de crisi que estem passant i trobant solucions alternatives a la pujada d’impostos i altres maneres de recaudar

Anònim ha dit...

No es tracta de recaudar o no. Els impostos s'han de pagar i ho hem de fer els ciutadans. Pero jo crec que d'aqui al final de la legislatura lo mès important es gestionar, treballar i sortir de l'abandonament en el qual s'ha vist sotmés el nostre municipi en els dos ultims anys. La mala gestión, la falta de participació, el desmantelamnete sistemàtic de coses que funcionaven. Aixó costarà diners i temps..(i aixó ho pagarem els ciutadans, de fet ja estem pagant) Pero esta mala gestió que s'he a portat a terme s'ha de acabar d'alguna manera o una altre. El fet que Esquerra abandone l'equip de govern, per mi no te relevancia. Ha estat ocupant un lloc que no el pertenyia i ha sigut còmplice de la manipulació dels socialistes del Baix Llobregat.
Salut i Republica

Anònim ha dit...

es q la han liao parda!!!

Anònim ha dit...

Posar-vos les piless.. i doneu canyaa!!!! es l'hora de treballar.. No es qüestió d'estrategies politiques. Es tracta de treballar per el nostre municipi.
Salut i Republica

Anònim ha dit...

Mes val que us espavileu i deixeu-vos de filosofies. preneu la iniciativa,malgrat us costi fer el gest, no es poden engegar a norris 16 anys, el poble no s'ho mereix.

Anònim ha dit...

Només se m'acut una sol.lució: Que Progrés presenti una Moció de Censura per fer fora aquesta gent, i a veure què vota cada partit.
Endavant Progrés !!!

Anònim ha dit...

Els ciudatans de Santa Coloma no es mereixem aquesta Alcaldessa, feu una moció i comencem ha creure de nou que una manera de fer politica de cercania es posible.

Anònim ha dit...

N'hi ha per sucar-hi pa !
Ara, després de dos anys ens adonem de que eren "amistades peligrosas"! És massa !
Un pacte contra-natura, sols per poder repartir-se les cadires i ara resulta que la cadira està tacada i fa pudor...
Espero que aquesta manera de fer política li passi factura a Esquerra, partit al que per altra banda li convindria una profunda reflexió sobre la munió d'il·lusions individuals que ha estat capaç de fer a mal bé...només pel seu afany de poder i càrrecs.

Anònim ha dit...

Esquerra es culpable de moltes cosas.. la principal apropiar-se d'una cadira que no era la seva.. Jo crec que esquerra ha de pagar una factura molt alta per equivocar-se de lloc on seure. Ara es el moment de pendre la iniciativa i posar les coses en ordre.
POSEU UNA MOCIÓ DE CENSURA!!!!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Marta Martinez Alcaldessa de Santa Coloma, qui la fa la paga i tu as portat a Santa Coloma i als socialistes la vergopnya i lindignitat. Marxa i deisans tranquils.
Nomes amb una moció de censura se acabara el problema i es tornara a la normalitat de un municipi on la vida politica ha sigut un exemple.

Anònim ha dit...

es una vergonya que la oposició trigueu tant a prendre una decisió tant important com es la de la moció de censura, crec que es moment de que s'uneixin les forces polítiques per tal de lluitar pel que volem tots i es q l'alcaldessa deixi el lloc que ocupa i que no li pertoca

Anònim ha dit...

El que teniu que fer es un pacte amb els socialistes, i serem al govern molt de temps.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Com és la política.....
Tant costa donar un parer sobre el que està passant ?
A que espereu ? a que llampegui ? o al joc de les estratègies abans i després del ple ?
una mica lleig tot plegat !!!!!!!

www.progres.cat SANTA COLOMA DE CERVELLÓ ha dit...

En primer lloc volem agraïr els comentaris que ens heu fet arribar.

Només volem puntualitzar una cosa en referència a la moció de censura que algunes persones comenteu als vostres missatges.

Una moció de censura només es pot presentar si l'avala una majoria absoluta de regidors. Així doncs, PROGRÉS no pot presentar una moció de censura sol. Es necessita, per tant, que com a mínim ERC (perquè amb CiU no sumem els 7 regidors necessaris) dóni suport a la sol·licitud de moció de censura.

Estem treballant en aquest sentit dialogant amb aquests grups.

Anònim ha dit...

¿No creen ustedes que nos deberíamos poner todos de acuerdo, y luchar un poco más por el futuro de este municipio?. Si realmente la política fuera vocacional, nadie tocaria las arcas de todos tan libremente.

Anònim ha dit...

hem de fer més pinya pel poble!!

Anònim ha dit...

si,si pacteu amb ERC i ja veureu com sorirem....

Anònim ha dit...

Anterior anònim:
no sé quina por tens que ara es pacti amb ERC! Equivocar-se és d'humans, i rectificar de savis. ERC es va equivocar, i ha sabut rectificar a temps, no?
Si ara es pacta amb ERC, no crec que estiguem pitjor de si seguim a mans del PSC i aquesta manada d'inútils i incompetents!!!! Què vols, sortir per la tele com els els nostres homònims de Gramenet?

Anònim ha dit...

No es pot pactar amb Esquerra. Son els culpables de que tenguem una alcaldessa mediocre i manipuladora, que tan sols se mou per els seus propies interesses. Som el poble que hem de presionar a Esquerra perque es solidaritzi amb la MOCIÓ DE CENSURA, donat que legalmente no es pot fer.. Si no hi ha presió per parte nostra envers a Esquerra, es imoposible poder fer la Moció.. I QUE CONSTI , JO SÓC VOTANT D'ESQUERRA, pèro crec que aquesta vegada la vam pifiar. Hem quedat com uns "trepas" que tan sols ens interesa la cadira. ESQUERRA FES UN PAS ENDEVANT I NO LIEU MES LA TROCA!!!!!
LA GENT PER EL CARRER ENS EL DEMANA.

Anònim ha dit...

Qui ho demana algú que te rencunia, penso que tots es poden equivocar abans li va passar a progrès i ara a ERC, però es de savis rectificar, crec que el pacte natural es Progrès i ERC,

Anònim ha dit...

Votan d'esquerra, potser però no et crec, destiles rencunia i ets poc positiu, potser en el fons vols que continui manant aquesta alcaldessa i t'amagues en un fals republicanismen, per enredar

Anònim ha dit...

Anonim, soc de esquerras i republicá. i lo que vui es que Esquerra s'adhiera a la mocio de censura, sense condicions. No vui que de la mala imatge que estem donat, s'aprofite PSC.
Sòc ciutadà de Santa Coloma en primer lloc

Anònim ha dit...

S'hem va oblidar.. Sòc de Esquerra Republicana,, pero jo vaig votar Progres.

Anònim ha dit...

De ante mano tengo que decirles que hace poco que vivo en Santa Coloma, además vote a Psoe porque es mi partido de toda la vida, pero me he dado cuenta que el PSOE no es igual en todas partes y menos en este municipio.
Por eso les pido que hagan una moción de censura.
También les pido que, si ustedes mandasen en el Ayuntamiento nos solucionen la dirección de la Avda. Paisos Catalanes.
Y la gestión del polideportivo, porque en la oficina son muchos pero no hacen nada, Mi mujer tardo 3 meses en darse de baja del polideportivo.
Y el tema de la cobertura de los moviles, que aqui en este pueblo no hay.
Moción ya, y manos a la obra..

Anònim ha dit...

Soy socialista y me quedo perplejo de los comentarios que haceis. Lo que veo es mucho odio y poco argumento.Lo mejor para este pueblo es un pacto PROGRES y PSC.Y habra gobierno estable coherente y duradero por muchos años.Ah y esos de ERC deberian explicar lo que dijo en el pleno sobre los 8 millones de euros en la piscina ???

Anònim ha dit...

Vaja, que ets d'esquerra i votes progrès, però no creus que s'hagi de pactar amb ERC, i que a més que esquerra no posi condicons, no acabo d'entendre res. Quant es negocia sempre hi ha condicions, no? A no se que el que es busqui es no no hi hagi cap negociació, que en el fons es el que vol, la actual alcaldessa

Kopatropa ha dit...

Vagi x endavant q soc simpatitzant i votant d'Esquerra.
Penso q el pacte esquerra-sociates ha anat molt b a tothom: a Progres x baixar-li els fums despres de 16 anys d creure's q l'ajuntament era seu (els 4 ultims vivint exclusivament dl cuento acumulat) i a Esquerra x haver pogut governar sense q ningu li hagi impedit aixecar les catifes de l'ajuntament.
I si finalment tot acaba en mocio d censura tb els sociates s'hauran lliurarat dl llastre q arroseguen amb aquesta alcaldessa i Convergencia tindra la seua recompensa dl seguidisme a Progres.
Siguem positius!

Anònim ha dit...

Parece que todo esta claro, pues que se lleve a cabo la mocion de censura, o a que esperan, a tacticismos politicos, no se la politica cada dia me sorprende mas

Anònim ha dit...

JA NI HA PROU ESQUERRA HA RECONEGUT EL SEU FRACAS AMB L´ALCADESSA I EL SEU ERROR LO MATEIX QUE LI VA PASSAR A PROPGRES AMB AQUESTA SENYORA.
DURANT 4 O 5 VEGADES LE HAN CRIDAT LA ATENCIÓ A LA SENYORA MARTINEZ I A MES AMES DESDE ESFERAS ALTAS DEL PARTITI DELS SOCIALISTES AIXI HO HAN MANIFESTAT I ELLA ERRE QUE ERRE MEYENPREANT AL SOCI DE GOVERN A LA OPOSICIÓ AL POBLE I A TOT EL QUE SE LE POSSI PER ENDEVANT.
MOCIÓ DE CENSURA I FORA. I A TRABALLAR AMB DIGNITAT PER AQUET POBLE DE SANTA COLOMA.

Josep ha dit...

Convido a tothom a llegir la web dels socialistes, exactament la de la Sra. Parra:
http://martamartinezparra.municipals2007.cat/index.php?page=workspace&ws=29&wp=que_proposo
Aquí, la Sra. Martínez escriu "Santa Coloma necessita “aires nous” no contaminats per tants anys en el poder més absolut." Senyors de PROGRÉS i ERC: no podeu pactar d'una vegada i fotre aquesta tia fora de l'Ajuntament? Si la deixeu seguir, governaran en la més absoluta dictadura PSCiana, a cop de decret. No deixeu que se surtin amb la seva!
Penseu en nosaltres, els ciutadans que us hem votat, i guanyeu-vos els que van votar PSC, que estan defraudats amb la seva mala gestió...

Anònim ha dit...

continuant amb el q diu el josep de la web de la marta, cal mirar el q diu d'ella mateixa a l'apartat de qui soc (i no te desperdici el maquillatge ultramodern q es va posar a la foto):
"Sóc una dona molt compromesa amb la meva família, amb la Societati amb les persones, també sóc inquieta i participativa, lleial, seriosa, responsable, humil i treballadora.
No m'agraden les mentides ni la gent que subestima als altres. Quan treballo poso tot el que tinc en el que faig, crec en les persones pel que són i no pel que aparenten ser.
M'agrada escoltar les opinions de molts abans de prendre les decisions compromeses. No m'agrada concentrar gaire la capacitat de decidir les coses jo sola, prefereixo tenir bons equips que em puguin aportar idees, diferents punts de vista, i que m'enriqueixin amb les seves aportacions. No sóc indecisa, quan tinc un problema sempre procuro solucionar-lo rapidament i no deixar-lo que se solucioni per si mateix.
Sóc i em considero una dona treballadora, sensible amb els problemes dels altres , i m'agradaria poder fer coses per millorar el Benestar Social dels meus conciutadans.
Tinc capacitat demostrada en gestió i sobretot en la resolució de conflictes d´interessos d´una manera negociada i argumentada.
El món laboral, la relació entre persones i entitats així com la mediació entre elles, és per mi un treball molt quotidià.
Sóc una dona flexible i m'agrada arribar a pactes per solucionar les coses.
Sóc d'idees obertes, pluralista i d'esquerres, però per res em considero una persona radical en les meves idees."
en definitiva: es una mentidera, no fa res del que diu, i si no llegiu el que va publicar esquerra del perque van trencar la coalicio.

Anònim ha dit...

Estais confundidos todos los falsos son ERC. O es que ya no nos acordamos que repartieron por todo el pueblo en el mes de junio unos panfletos diciendo que en dos años de estar la "Señora Puello" de alcaldesa todas las actuaciones del ayuntamiento las hizo ERC, incluso las que se tenian que comenzar en el 2010.Por favor que clase de socios politicos son esos. La "señora Martinez" no lleva ni tres meses en el cargo como la pueden acusar de todas esas falacias.Tengo el gusto de conocerla desde hace dos años y puedo asegurar que su capacidad de trabajo es impresionante, su capacidad no tiene duda y su compromiso DESINTERISADO con el pueblo quien lo quiera discutir o no la conoce o miente.Desde estas lineas invito a los responsables de PROGRES a que intente llegar a un acuerdo con la señora MARTINEZ porque es la mejor manera de solucionar la crisis que han montado los señores de ERC.En la ultimas elecciones vote PROGRES. No me defraudeis

Anònim ha dit...

NO DIGAS MEDIA VERDADES, SEGURAMENTE ERES UN MALINTENCIONADO, QUE LO UNICO QUE BUSCAS ES ENRREDAR. y SALVAR LA CARA D'UNA SEÑORA QUE SE DESCALIFICA ELLA SOLA, ADEMAS NO HAY PROBLEMA TODOS I TODAS LA CONOCEMOS