PROGRÉS demana al Ple Municipal la renúncia de l'alcaldessa

Al Ple Municipal de 29 d'octubre, el portaveu de PROGRÉS, Felip Castillo, va fer una interpel·lació a l'alcaldessa, Marta Martínez, en què va demanar que renunciés al càrrec per tal de facilitar la formació d'un nou govern municipal amb garanties.

La interpel·lació de PROGRÉS es justifica per l'evident incapacitat de governar el municipi per part de 4 únics regidors que acumulen totes les responsabilitats. La renúncia obriria les portes a la creació d'un nou govern immediatament.

La Sra Martínez va expressar contundentment que no pensava renunciar al càrrec i no va poder concretar com pensa governar el grup municipal del PSC amb només 4 regidors.

PROGRÉS va insistir, rebutjada la opció de la renúncia, en què cercarà la formació d'un nou govern amb garanties a través d'altres mitjans.

31 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

No us ho pense més: presenteu una Moció de Censura, foteu aquesta tia fora, que governi qui va guanyar les eleccions, i a treballar de valent per Santa Coloma de Cervelló.
(aquesta seguira els passos del seu colega de Sta. Coloma de Gramenet)

Anònim ha dit...

Moció de censura ja!!!!
Ara no és moment de veure qui ha de seure a la cadira d'alcalde, si vosaltres o si ERC. Es moment de fotre aquesta gentussa del PSC fora, malgrat us toqui recollir la merda que han deixat!
El poble us va votar per majoria no? Si no vau entrar a governar no va ser per culpa vostra! No podeu deixar escapar aquesta ocasió de recuperar el que és vostre!!!!

Lopez ha dit...

De ante mano tengo que decirles que hace poco que vivo en Santa Coloma, además vote a Psoe porque es mi partido de toda la vida, pero me he dado cuenta que el PSOE no es igual en todas partes y menos en este municipio.
Por eso les pido que hagan una moción de censura.
También les pido que, si ustedes mandasen en el Ayuntamiento nos solucionen la dirección de la Avda. Paisos Catalanes.
Y la gestión del polideportivo, porque en la oficina son muchos pero no hacen nada.
Y el tema de la cobertura de los moviles, que aqui en este pueblo no hay.
Le agradezco de ante mano todo su esfuerzo.

Anònim ha dit...

Si tant segurs esteu que aquest trencament ha estat provocat pel PSC, doncs endavant... Però esteu segurs?? A mi m'han arribat altres informacions, i alguns culpabilitzen les actituts dels regidors d'ERC ... Abans de res, seguretat... Ens juguem molt!!

Anònim ha dit...

1er dir que sou molt poc seriosos, ja que publiqueu els comentaris que os interessa. Vegeu bé publicar comentaris on la gent es fica amb el seu marit, o la seva família....i d'altres encara estem esperant que els publiqueu

Qui es refia de governar amb aquest tipus de gent que no saben treballar en equip?? treballen per el seu propi interes i no per el ciutadà

Pensem en comentaris com:
Qui vol omplir-se les butxaques?? el PSC ???
Que equivocats esteu

www.progres.cat SANTA COLOMA DE CERVELLÓ ha dit...

Benvolgut Anònim del missatge anterior,

T'informo que publiquem tots els comentaris que rebem, amb l'única excepció dels comentaris que tenen contingut inadeqüat, insultant o irresponsable. Si hi ha algun comentari que hagis enviat amb alguna opinió expressada respectuosament i que no s'hagi publicat, és perquè alguna cosa ha fallat i no l'hem rebut.

Per altra banda, tens tota la raó en què hi havia un comentari que es referia de mala manera a persones que no tenen a veure amb el govern o els càrrecs públics i que no havíem detectat. Ho sentim molt i hem procedit a suprimir-lo.
Moltes Gràcies

Anònim ha dit...

endavant amb la vostra nova etapa al capdavant del govern de Santa Coloma, això esperem molta gent.
El comentari del López 31/10, és molt bo: si entreu resoleu-li que pugui entrar millor al seu parking, que pugui trucar amb el seu mòbil des de qualsevol lloc del poble i treieu-li la gent del pavelló que li fa nosa, amb qui deu estar emprenyat?
Bé no plou al gust de tothom, bona feina i que la força us acompanyi!

Anònim ha dit...

El López no deu saber que al pavelló hi ha moltes regidories i per tant personal per cadascuna de les regidories, per això hi ha tanta gent, i alguna cosa deuen fer, però al fer poc temps que viu a Santa Coloma no ho deu saber. No és que estigui emprenyat amb ningú, és que desconeix algunes coses del poble. Aviat tornarà a funcionar tot el que proposàveu en el seu moment de la participació ciutadana i així algú li podrà explicar.
Actueu ja!!!!!!

Anònim ha dit...

Anims a tots els de progres i solucioneu aquesta situació el més aviat possible, per cert vaig estar present a l'assamblea informativa del passat dissabte i crec que hi ha algun interlocutor i amb un cert pes especific dins del progres que segeuix estant allunyat del que pensa i opina la gent del poble, la gent del carrer, que no disposa de la informació que vosaltres teniu i de vegades de la formació.
Teniu en conta que tothom vota i la gent sent coses i de vegades no del tot certes.

Anònim ha dit...

Anònim anterior: si no ets una mica més explícit, no se sap de què ni de qui parles!!!

Anònim ha dit...

http://www.socialistes.cat/psc/Territoris/Santa-Coloma-de-Cervello/Actualitat/Noticies/Santa-Coloma-de-Cervello
ESTO ES UNA AUTENTICA TOMADURA DE PELO. RECOMIENDO SU VISITA. pOR FAVOR ADMINISTRADOR.. NO LO CENSURES. ES MUY RECOMENDABLE.. ESTOY SEGURA QUE ESE ES SU AUTENTICO PROGRAMA DE GOBIERNO

Anònim ha dit...

Jajaja, té raó el darrer missatge: aquest deu ser el programa del PSC: "GHGHNGHGNNG". El problema és que Esquerra no s'el van llegir i per això ara ens veiem com ens veiem.
De tota manera: no s'ha de pactar a qualsevol preu. Els regidors d'ERC no són innocents, que comencin asumint la seva responsabilitat !! Si els regidors del PSC no són bons per governar amb ells, que col·laborin a fer-los fora del govern, però sense demanar RES a canvi !! Que ja està bé, home!!!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Si teniu pensat pactar amb ERC, penso que haurieu de romiar una mica i mirar els antecedents que han deixat marcat al PSC actualment i no sabem que han deixat anys enrere.
Amb això vull dir penseu bé abans de pactar amb ERC, perquè el que ha fet ja ho tenia plantejat desde el darrer dia de sortir com alcaldessa de Santa coloma de cervellò.
Es dur està a lómbra senyora Dolors Pueyo

Anònim ha dit...

penseu bé abans de presentar moció de censura que os deixaran amb el cul a l'aire com han deixat al PSC, sols volen afan de protagonsime i no vetllar per l'interés general dels ciutadans

Anònim ha dit...

"hu habeu vist" la mara que'l va parir

Anònim ha dit...

Tens rao, ERC, no va valorar prou bé les dificultats de governar amb la Sra Marta Martinez , però tampoc ho va valorar prou bé, progrès, en l'anterior legislatura i va tenir que trencar el pacte i quedar-se amb minoria en el govern , ho recordo, per fer memòria, però això no es important, sinò lo important es fer fora al actual equip de govern i a l'alcaldessa i això només es podra fer amb un govern format per ERC i Progrès

Anònim ha dit...

Crec que haurieu de fer de col·lectiu polític més responsable i posar ordre, sobretot de cara als ben bé 2 anys que encara queden fins a les properes eleccions. Harieu d'oblidar temps passats perqué ja no s'hi pot fer res i plantejar i convidar a la resta de grups polítics la formació d'un govern municipal de majoria, on l'Alcaldia hauria de ser la llista que va ser més votada(Progrés-5 regidors)i la majoria completada pels Socialistes(4regidors). La resta de partits com Esquerre Republicana (3 regidors) i CiU (1 regidor) haurien de ser convidats a comissions i en el debat de les accions de Govern més emblemàtiques i de futur de la ciutat.Cal arribar a acords ferms i signats amb lleialtat al davant de la ciutadania. La confiança amb els polítics és molt fràgil i malgrat no pintem gaire en la inmensitat de la Mediterrània, cal lluitar per ser exemplars i aportar estils d'entesa entre les persones.L'actual Alcaldesa haurà de dimitir per posar les coses a lloc i Progrés haurà d'acceptar governar amb majoria repartint la feina a fer amb els més ben preparats i amb les aportacions que les persones amb la seva bona voluntat poden fer.
D'altres formes són complexes i poden fer més raquític el compromís dels polítics amb la ciutadania. Sigui quin sigui la vostra posició s'haurà d'explicar molt bé a la ciutadania el perquè ...3 Alcaldes en dos anys!

Anònim

Lopez ha dit...

Al anonimo que empieza con "El López no deu saber que al pavelló hi ha moltes regidories" quiero decirle que: es evidente que yo ya se que no todos los del polideportivo pertenecen a la gestión del edificio, si generalice tanto era para no dejar mal a nadie, pero la realidad es que mi mujer tardo 3 meses en poder darse de baja del gimnasio, porque nunca habia nadie de deportes, yo no se si el Sr Vilchez "regidor", hace los horarios, pero desde luego los hace muy mal. Por tanto no desconozco tantas cosas del pueblo, ni nadie me tiene que contar nada, "Sr anonimo", que todos son muy anonimos pero nadie firma con su apellido.
Moción !!ya¡¡

Anònim ha dit...

El Sr. lopez te raó, amí em va ensenyar les instal·lacions del pavelló la senyora de la neteja (molt amablement) perquè no hi havia ningú d'esports i és ella la encarregada de donar les claus de la taquilla els matins.

RAFAEL ha dit...

Santa Coloma no pot continuar aixi parada i sense iniciatives.
La actual Alcaldessa ja sap tot el poble com es de mala gestora, mai hi es l¨Ajuntament i las formes em lo referent a l´educació deixem molt pero que molt que desitjar.
Dit tot aixó que ja sabeu vosaltres i Esquerra només queda la MOCIO i borron i cuentas nueva.
El ciudatá vol un govern serios que es preocupi dels problemas i trobi solucions, no la inoperancia amb mayusculas de la Sra. Martinez que nomes fa que portar politicament, lios, mentides, problemes i deshonor als socialistes de cor de Santa Coloma.

Anònim ha dit...

El que està clar és que la Sra. Martínez ha de marxar de l'Ajuntament. I com que s'hi està tan a gust a la poltrona, i està clar que no la vol deixar, se l'haurà de fer fora, no? A ella, i al seu grupet de regidors incompetents i prepotents, com ella bé els ha ensenyat!
Una cosa curiosa: l'altre dia, festa de la castanyada a la llar la Lluna, es va presentar, com si res, sense estar convidada, enmig de tots els pares i mares. Dies enrera, sembla ser que va estar repartint fiambreres per les escoles. Però, al Ple, quan es van demanar responsabilitats de la falta de presència de la Regidora d'Educació o d'algun polític als consells escolars, per això no s'hi apunta la Sra. Marta, no.
Està clar que no tenen ni idea, només saben posar-se a la foto i posar la mà per cobrar.

Lluís ha dit...

Ei, el dissabte no vaig poder anar a l'assemblea que vau convocar, però corren veus pel poble que es va decidir que no faríeu res, és a dir, que no hi haurà pacte amb ERC ni moció de censura, sinó deixar que el barco del PSC, amb la capitana Marta Martínez, vagi a la deriva fins que s'avorreixi i s'enfonsi sol. Es cert això? De debò no penseu presentar la moció de censura? Si ho teniu "a huevo"!!!!! Com voleu deixar passar aquesta oportunitat? Us penseu que això passarà només factura al PSC, per la mala gestió, o a ERC, per pactar amb aquests merdes? Us equivoqueu, si no feu moció de censura, us passarà factura també a vosaltres!!! La gent del poble ara espera molt de vosaltres, i els esteu decebent amb la vostra indecisió...

Mari ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

En relació als comentaris de les persones que opinen sobre unes i altres qüestions, m'agradaria saber si Progres prendrà algun tipus de mesura, al respecte. Ho simplement és dedicarà a passar per l'Ajuntament fent el que a fet el Psc, res.
Com a votant de Progres voldria cinc cèntims de la vostre opinió.

Anónimo 1234 ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

PROGRES + ESQUERRA = SANTA COLOMA DE CERVELLO

Anònim ha dit...

De entrada tengo que confesar que soy Socialista y siempre he votado PSC. He leido algunos comentarios y "la carta abierta" que el PSC del pueblo ha publicado el día 13 de noviembre, en ella nos quieren hacer "comulgar" con rueda de molino. Es simplemente vergonzoso la jutificación que dan, se nota que son "nuevos" y no conocen a la Srª Martínez. Hagamos algo de memoria histórica, la Srª Marta, para empezar NO lleva tres meses de gestión en el Ayuntamiento, lleva 6 años y 3 meses. 4 de regidora en coalición con Progrés 2 de 1ª Teniente de Alcalde y 3 meses de Alcaldesa. ¿Tiempo suficienta para saber cómo gestiona? Evidentemente SÍ de sobras. De entrada ella fue quien dinamitó el pacto con Progrés por su actitud prepotente, mentiras etc lógicamente culpabilizó de la ruptura a Progrés ¿Recuerdan el artículo "CRÓNICA DE UNA UERTE ANUNCIADA", dentro del PSC culpabilizó al que en aquel momento ostentaba el número uno ¿Para qué? fácil, simplemente para trepar para quitate tú que me pongo yo....ya pensaba en la poltrona, además lo hizo de mala manera y expulsó al Sr Sánchez de la Ejecutiva. Ahora vuelve a dinamitar el pacto con ERC y pretende "Gobernar" por decreto y en completa minoría. ¿Es esa la idea de "aires nuevos" y de democracia que tienen en el PSC?.
La situación creada s la ha ganado ella solita, por no ser buena gestora, por no ser democrática y tener muchaaaaaaa ambición de poder, es decir sólo quiere la poltrona y lo demás le importa un "rabano" NO VOLVERÉ A VOTAR EN SANTA COLOMA PSC mientras ella esté. Pienso que he sido bastante respetuoso y moderado si algún histórico del PSC hablara, entonces sí que no enteraríamos de cómo es de verdad la Srª Martínez.

Anònim ha dit...

Me parece mentira que despues de pasar los 2 años para ERC, hayan dejado el gobierno. Si tan mal lo hacen los del PSC, lo mismo para ERC, ya que han sido socios de gobierno, permitiendo o no , todo lo sucedido en estos años.
Volver a lo de antes??? por qué seguir con el anterior gobierno si todo el mundo quería un cambio??? no hay otra alternativa, este es el problema. Yo en las próximas elecciones votaré al nuevo partido que se está formando,integrado con gente del pueblo, padres, madres, que saben que necesita el pueblo, ya que vivimos las carencias, parques en condiciones, piscina, instituto, comercios...... y así podría continuar un buen rato.
No volvamos a Progres, ya que estuvieron muchos años gobernando y al final no tenian ningun objetivo en concreto.
Votar , si pero al VISCC, el partido que realmente será la alternativa. Partit Independent de Santa Coloma de Cervelló.
Y mientras tanto??? que sigan los que hay y hagan lo que puedan.