Es constitueix el Consorci urbanístic per al desenvolupament del sector Entorn de la Colònia Güell


Acte de constitució del Consorci urbanístic per al desenvolupament del sector Entorn Colònia Güell:
Ramon Forcada, director de Patrimoni de l'INCASOL; Miquel bonilla, director de l'INCASOL; Felip Castillo, alcalde de Santa Coloma de Cervelló; Juan Antonio Tamayo, segon tinent d'alcaldia de Sant Boi de Llobregat; i Gerard Segú, primer tinent d'alcaldia i regidor d'Urbanisme de Santa Coloma de Cervelló


El 23 de febrer va tenir lloc a l'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló l'acte de constitució del Consorci urbanístic per al desenvolupament del sector Entorn de la Colònia Güell.

Aquest Consorci, format per l'INCASOL (50%), l'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló (48%) i l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat (2%), promourà el nou sector residencial amb capacitat per a 1.350 nous habitatges, la meitat dels quals seran amb diferents règims protegits.

La constitució del Consorci dóna un impuls aldesenvolupament d'aquest sector que, tal com va destacar l'alcalde, Felip Castillo, suposa arribar a gairebé el desenvolupament màxim d'habitatge a Santa Coloma. Aquest és un gran repte per al municipi, que haurà de treballar per a la integració de nova ciutadania, i ofereix també oportunitats de disposar de nous equipaments i infraestructures (Institut, nova Llar d'Infants, variant de Cesalpina...) i una trama urbana de qualitat. L'alcalde Castillo també va avançar la intenció de l'Ajuntament de Santa Coloma d'obrir processos i comissions de seguiment del desenvolupament del Sector, per assegurar la transparència, la qualitat i la integració en el conjunt del municipi.

L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde de Santa Coloma, Felip castillo, el primer tinent d'alcaldia, Gerard Segú, el director de l'INCASOL, Sr Miquel Bonilla, i el segon tinent d'alcaldia de Sant Boi, Juan Antonio Tamayo.

Recull de premsa

Nota de premsa oficial