Compromesos

Compromesos

Dinar Popular de CCOO del Baix Llobregat a la Colònia Güell

Trobada de delegades i delegats del sindicat a la comanca per preparar la Vaga General del 29 S

En el marc dels actes de celebració de la Diada de Catalunya, CCOO del Baix Llobregat va organitzar el divendres 17 de setembre una paella popular a l'Ateneu Unió de la Colònia Güell a la qual van participar més d’un centenar de delgats i delegades sindicals de la nostra comarca.

Aquesta trobada va estar inscrita dins dels actes de suport a la vaga general del 29 de setembre convocada pels sindicats en rebuig a l’aprovació per part del Govern Central de la reforma laboral, la congelació de les pensions, l’augment de l’IVA i la proposta d’allargament de jubilació als 67 anys.

Gerard Segú, regidor de PROGRÉS i 1r tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, va donar la benvinguda als participants, acompanyat pels regidors de PROGRÉS Jesús Blanco i Montserrat Vilajuliu.

En els parlaments van intervenir Toni de Mora, secretari general de CCOO del Baix Llobregat, Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya i Fernando Lezcano, secretari confederal de Comunicació de CCOO.

Aquest dinar també va tenir un component solidari, ja que els diners recaptats es destinaran al projecte sindical i social d’empoderament de les mares comunitàries de Potosí – Ciudad Bolívar (Bolívia).

Més informació