SOPAR DE PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA PROGRÉS 2011-2015


El dissabte 30 d'abril es va celebrar l'habitual sopar de presentació de la CANDIDATURA DE PROGRÉS, amb gairebé 200 persones.

En un pas més de cara a les eleccions municipals de 22 de maig, PROGRÉS va presentar l'equip que forma la CANDIDATURA PROGRÉS 2011-2015 en el tradicional sopar que organitza abans de les eleccions municipals.

Gerard Segú, candidat a l'alcaldia, va presentar els 3 pilars de la CANDIDATURA PROGRÉS 2011-2015: el PROGRAMA, l'EQUIP i les PERSONES.

Un PROGRAMA ha estat elaborat en base a l'experiència, processos oberts, la incorporació de propostes de moltes persones del poble i dels resultats de processos participatius i el debat intern i compartit. Un PROGRAMA que garanteix el realisme, la detecció de les necessitats del municpi i la proposta de les actuacions més adeqüades i les formes de treballar més participatives i transparents.

Un EQUIP formar per persones amb llarga implicació i compromís amb el poble, representants de tots els nuclis i de molt diversos col·lectius i amb el denominador comú: la voluntat de treballar pel poble i sumar esforços per construir un futur millor.

Les PERSONES que recolzen i donen força al projecte de PROGRÉS, la gent que participa, que vol formar part del disseny i la definició del futur de Santa Coloma.