La veu de les Associacions de Veïns i Veïnes del municipi

Les Associacions de Veïns publiquen periòdicament La Font del Murri per a informar sobre coses del municipi i dels diferents nuclis del poble i sobre les seves opinions entorn a diferents temes que les afecten. A continuació ens fem ressò d'algunes de les coses de les que parlen en el darrer número de La Font del Murri, número 57 d'abril de 2008.

Problemes de mobilitat
A l'Editorial, les AAVV critíquen els seriosos problemes de mobilitat i els canvis en la circulació que l'actual govern municipal va aplicar fa uns mesos. Destacant les dificultats que comporta per a la mobilitat dins el municipi i que no es va tenir en compte el Pla de Movilitat que es va elaborar la legislatura passada.

L'Estafeta de Correus de la Colònia Güell
L'Associació per a la Conservació de la Colònia Güell denuncia el tancament de Correus a la Colònia Güell, deixant entreveure una actuació no del tot adequada per part del govern municipal.

Discriminació Cesalpina
La Junta de l'Associació de Veïns de Cesalpina critica la discriminació d'aquest nucli del poble en els pressupostos municipals de 2008, encara més en comparació amb els diners dedicats els últims anys per part del govern de PROGRÉS.

Podeu llegir els articles referenciats clicant a