Una nova iniciativa de PROGRÉS en el procés participatiu per elaborar el programa electoral

PROGRÉS va convocar les ciutadanes i els ciutadans de Santa Coloma a un Debat Obert per escoltar les seves propostes i inquietuds.

L'objectiu final d'aquesta cita, que va tenir lloc durant el dissabte 9 d'abril a la Biblioteca Pilarín Bayés, era recollir les idees expressades en el programa que l'agrupació presentarà a les properes eleccions del maig.

El candidat de PROGRÉS, Gerard Segú, va explicar durant la presentació que la participació popular és un aspecte prioritari en el projecte que ell està liderant. "No és important només què fem, sinó com ho fem", va assenyalar.

Els participants es van dividir en tres grups de treball per cadascún dels eixos que proposarà el Programa PROGRÉS 2011-2015: Persones, Territori i Gestió.

A la taula sobre les persones es va dialogar sobre sanitat, educació, famílies i home-dona, serveis socials, entre altres qüestions. A la de gestió es van abordar temes econòmics davant el repte que suposa la crisi actual, de seguretat i de funsionament de l'ajuntament, mentre que a la de territori es van discutir els projectes de futur per tenir cura i treure partit dels diferents racons del municipi, amb especial incidència en els creixements previstos al municipi, la potenciació de les zones industrials i el medi ambient.

El procés obert i participatiu per elaborar el programa de futur de PROGRÉS continua a través de la web de PROGRÉS