Una paella per agafar forces abans de la campanya electoral


Centenar i mig de simpatitzants i militants de PROGRÉS es van reunir el passat diumenge 3 d'abril a Can Carletes per compartir una bona paella.

La cita, ja clàssica, tenia aquest any el sentit de donar suport al seu candidat a l'alcaldia, Gerard Segú, a les eleccions que tindran lloc al maig. Tot i que la nova candidatura ja fa dies que va començar a treballar, la paella va ser una arrencada lúdica per dies de molta més feina en els quals es vol sumar la implicació de tothom.

Dissabte 9 d'abril, de 17.00 a 20.00 h., tindrà lloc la primera gran jornada de treball col·lectiu, amb un DEBAT OBERT que servirà per elaborar el PROGRAMA 2011-2015. Es tracta d'un procés obert a la ciutadania, una oportunitat per plantejar reptes i objectius i per debatre propostes de futur. Els tres eixos entorn els quals girarà la sessió seràn: persones, territori i gestió.

Aquelles persones que no puguin assistir també poden fer arribar les seves propostes i inquietuts a través de la web de PROGRÉS, http://www.progres.cat/.