Acte de celebració dels 25 anys de PROGRÉS

PROGRÉS reuneix unes 200 persones vinculades a les nombroses candidatures, col·laboradores, simpatitzants i representants d'entitats en el seu 25è aniversari.

Avui 20 de novembre de 2016, PROGRÉS ha celebrat els 25 anys de la seva creació, en un acte al Centre Cívic Can Baruta en què ens hem trobat els 4 alcaldes de PROGRÉS que ha tingut el municipi, els regidors actuals i els que ho han estat durant aquests anys, nombroses persones que han format part de les candidatures que hem presentat a les eleccions municipals, persones que hi han estat vinculades, hi han col·laborat i hi donen suport, així com representants de diverses entitats.

Tot plegat, una reunió de persones que estimem el poble, actives i motor de la vida social, associativa i cultural del municipi i que tenim un ferm compromís per traslladar aquesta motivació i feina a l'àmbit institucional a través d'una política de base, municipalista, progressista i profundament arrelada al poble.

Celebrem aquests 25 anys, la feina feta, la confiança sostinguda de la ciutadania i les perspectives de futur d'un projecte singular que representa un model de política propera, responsable i compromesa amb les persones i el poble.

Els 4 alcaldes de PROGRÉS de la història del poble: Gerard Segú (2011-2016), Anna Martínez (2016-...), Felip Castillo (2009-2011) i Josep Comellas (1991-2007)