Anna Martínez, nova alcaldessa de Santa Coloma de Cervelló

L'Anna, regidora de l'Ajuntament des de l'any 2011, i fins ara primera tinent d'alcaldia, agafa el relleu d'en Gerard Segú, que per motius professionals ha renunciat al càrrec.

L'Anna Martínez va néixer i créixer a la Colònia Güell, on encara segueix molt vinculada, tot i que fa poc ha anat a viure al Casc Antic de Santa Coloma.

És llicenciada en Enginyeria Geològica, màster en Direcció d'Organitzacions en l'Economia del Coneixement i actualment està estudiant el Grau en Dret. Recentment ha estat seleccionada per participar al Parlament Universitari de Catalunya, on ha estat part del grup d'estudiants que han viscut una immersió i simulació de l'activitat parlamentària al Parlament de Catalunya.

Ha format part de l'Equip de Govern Municipal 2011-2015, com a tinent d'alcaldia i regidora de Cultura. En l'actual legislatura va ser la candidata que anava en segon lloc a la candidatura de PROGRÉS 2015-2019 i fins ara ha estat la primera tinent d'alcaldia i regidora responsable de les àrees de Cultura, Joventut i Espais Públics.

Forma part de la Colla de Drac i Diables de la Colònia Güell i té una llarga trajectòria d'implicació en diverses entitats i iniciatives del municipi. Va ser cap d'agrupament de l'Agrupament escola i guia Joan I, jugadora del Club Tenis Taula de la Colònia Güell i d'equips de futbol fememní del municipi.

Podeu veure les seves primeres paraules després de ser elegida alcaldessa de Santa Coloma de Cervelló: