Canvis a l'equip de govern

La regidora Sra. Lídia Calabuig (PSC),
deixa la regidoria d'Educació i Medi Ambient


Educació i Medi Ambient serà, a partir d'ara, en mans de la fins ara regidora de Sanitat i Indústria, Sra. Lluïsa Márquez (PSC), i la Sra. Calabuig es responsabilitzarà de Sanitat i Indústria.

La Sra. Calabuig deixa la regidoria per falta de temps per a dedicar-s'hi, després d'uns mesos que s'han caracteritzat per una gestió clarament insatisfactòria: la relació amb la comunitat educativa ha deixat molt a desitjar, s'ha deixat perdre una iniciativa clau com el Projecte Educatiu de Ciutat, en Medi Ambient no hi ha hagut iniciativa política i en Educació no s'ha tingut clar què fer i com fer-ho. Ens preguntem si la falta de temps de dedicació afectarà de la mateixa manera a les responsabilitats que a partir d'ara tindrà en temes importants, especialment en aquests moments, com la Sanitat i la Indústria.

La nova regidora d'Educació i Medi Ambient té ara una feina complexa i abundant per a recuperar l'acció de govern tant necessària en dos temes que des de PROGRÉS considerem cabdals per al futur del municipi. Fins ara la Sra. Márquez s'ha mostrat invisible en les seves funcions al govern, esperem que ara sigui capaç de fer front a un repte majúscul i que aquest canvi de regidories no sigui un simple canvi de cromos o un exemple de desgavell en l'equip de govern.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Doncs ha passat ja un temps des del canvi de cromos, i sembla que la cosa encara no acaba de rutllar: el projecte educatiu de ciutat segueix sense existir, les relacions entre la regidora d'Educació i les escoles no és que siguin molt bones, amb les llars, tampoc són flors i violes (només hem de recordar com va acabar el curs passat)... Massa feina per a tanta inexperiència i tan poques ganes de treballar!