Debats oberts

Després del CONGRÉS de PROGRÉS del passat mes de juny, i per tal d'aprofundir en els temes que allà es van treballar, iniciem un seguit de Debats temàtics oberts per tal d'elaborar les propostes de futur que PROGRÉS durà a terme a Santa Coloma.
Hi és tothom benvingut!!!

Comptem amb tu!!!

Dijous 2 de novembre, 20h, Biblioteca Pilarín Bayès
Les perspectives de creixement de Santa Coloma
Quines perspectives de creixement té Santa Coloma en els propers anys?
Com hem d'afrontar aquest creixement?
Quins reptes se'ns plantegen i quines prioritats hem d'establir?


Dijous 9 de novembre, 20h, Biblioteca Pilarín Bayès
La planificació de les infrastructures i equipaments per al futur
Quines prioritats hem d'establir?
Què ens falta i podem preveure que ens caldrà en els propers anys?
Com organitzem i racionalitzem l'ús d'aquestes infrastructures?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

en vez de tantas obras chorras(arreglar el parque del ayuntamiento, por ejemplo), podriais arreglar en condiciones la via cornisa y no la chapuza que habeis hecho. ya que se cortó la circulación al menos se podria haber hecho la obra bién, no??
o es mucho pedir que en vez de volver a embellecer zonas que se han hecho hace pocos años, pongais solución a un problema que lleva muchos más???

Anònim ha dit...

espero que los comments que escriba "el crispado" salgan publicados, ya que la poca gente que tenga conocimiento de este blog, y tenga posibilidad de acceder a él merece saber lo que ocurre en su localidad

www.progres.cat SANTA COLOMA DE CERVELLÓ ha dit...

Benvolgut "crispado",

Evidentment, mentre els comentaris de qualsevol persona siguin respectuosos (que no vol dir que no puguin ser crítics) es publicaran, així que no pateixis.

Pel que fa a les que anomenes "obres chapuza" de la Via de Cornisa, suposo que deus saber que en poc temps tot aquesta zona s'urbanitzarà, i que per tant, actualment no es pot donar una solució a un espai que es troba en condició de provisionalitat i menys amb els costos que suposaria aquesta obra temporal.

Per altra banda, la "chapuza" a la què et refereixes, és un camí escolar que ha estat dissenyat pels equips tècnics de l'Ajuntament amb la participació d'una comissió ciutadana, composada per representants de les AMPAs i ciutadans i ciutadanes que lliurement han volgut participar-hi. Així doncs, l'obra que desqualifiques és resultat d'un procés obert de debat i que ha posat per davant la utilització i seguretat com a camí escolar que l'estètica (més tenint en compte que es tracta d'una obra provisional, com t'he explicat abans). I certament s'ha aconseguit reduïr-hi el trànsit i cada dia més persones l'utilitzen com a camí escolar i l'Escola de Can Julià i la seva AMPA estan pensant en un projecte d'implicació de l'escola en el camí.

Quan et refereixes a que es tornen a embellir zones fetes fa poc, suposo que parles de la plaça de l'Ajuntament. T'informo que les obres que es van fer allà no s'hi van fer per embellir la plaça, sinó perquè hi havia problemes estructurals provocats per les arrels dels arbres.

Et convido a que canalitzis la teva crispació a través dels múltiples processos participatius que s'estan duent a terme a Santa Coloma per tal que puguis tenir tota la informació i els elements de judici i, evidentment, exposar la teva opinió i propostes per a fer una millor Santa Coloma. Segur que tu hi sortiràs guanyant i, potser, Santa Coloma també. Hi ets plenament convidat!!

Gràcies per participar!