Alguna cosa més que matisos

En els últims dies, per Santa Coloma s'ha fet evident una destacable diferència d'estils d'entendre la política municipal a través de cartells de diferents opcions polítiques.
Per una banda, el PSC de Santa Coloma ha repartit i penjat pamflets en què critica l'ajuntament i PROGRÉS per les obres del carrer Lluís Pasqual Roca. Proclama la falta de previsió d'un govern en no construir una alternativa que ben bé saben que no és viable econòmicament i critica els embussos que es produeixen a causa del semàfor (cosa per la qual cap ciutadà ni ciutadana s'ha queixat a l'Ajuntament...). El grup socialista sap ben bé que no és cert el què critiquen perquè, ves per on!, en el moment de plantejar les obres actuals i en la planificació de les infrastructures que tant reclamen eren al govern...!!!

Per l'altra banda, contrastant la crítica malintencionada i oportunista, els cartells que s'han pogut veure per part de PROGRÉS (és veritat que breument, perquè a les poques hores de penjar-los algú els ha arrencat gairebé tots...!!!) anuncien un nou Debat Obert per a seguir compartint amb el poble la planificació de les propostes de futur per a Santa Coloma.

Oportunisme vers projecte sòlid
Males maneres vers aposta constructiva
Crítica encegada vers coherència

Hi ha alguna cosa més que petits matisos entre aquestes dues opcions polítiques... la diferència és profunda...