PROGRAMA I EQUIP PER A LES ELECCIONS MUNICIPALS 2007

L'ASSEMBLEA DE PROGRÉS APROVA PER UNANIMITAT
EL PROGRAMA I LA CANDIDATURA PER A LES PROPERES ELECCIONS

El passat diumenge 25 de març va tenir lloc l'Assemblea de PROGRÉS que va aprovar la proposta de PROGRAMA i la Llista de candidatura de PROGRÉS per a les properes eleccions municipals del 27 de maig.

Més de 70 persones van assistir a la presentació de les principals línies que PROGRÉS proposa per a desenvolupar a Santa Coloma els propers anys, recollides en el PROGRAMA PROGRÉS 2007-2011. Un PROGRAMA que és resultat de l'experiència i coneixement del poble i d'exhaustius i nombrosos processos de debat i propositius oberts a la població.

Una vegada explicada la proposta de PROGRAMA, es va presentar l'EQUIP que conformarà la candidatura per a tirar endavant aquest programa. Persones amb gran capacitat i que conformen un equip renovat, potent, il·lusionat i preparat per a fer feina per al poble des de la independència, la proximitat i la seriositat.

Tant el PROGRAMA com la l'EQUIP es van aprovar per aclamació de l'Assemblea i es va obrir la nova etapa en què es concretaran les propostes a presentar al conjunt del poble durant la propera campanya electoral.

L'EQUIP de PROGRÉS 2007-2011