CURIOSES COINCIDÈNCIES

Les seccions locals a Santa Coloma de PSC i ERC van difondre un manifest on anunciaven la formació del govern de coalició pocs dies després que a Sant Feliu de Llobregat es presentés també la coalició de govern entre PSC - CiU -ERC.

La coincidència en la redacció d'aquests manifestos fa sospitar que en el moment de redactar una comunicació important com aquesta, on s'haurien d'expressar les principals línies d'una nova coalició i d'un nou govern, a Santa Coloma no es tenien massa idees originals...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No hi veig cap mal en que hi hagin certes coincidències en un manifest que la única missió que te es la d’informar als ciutadans de les intencions que te el nou equip de Govern. Tampoc i veig res dolent en que si fos així, diversos Ajuntaments col·laborin i s’ajudin a l’hora de treballar, ans tot el contrari, crec que es enriquidor. Al mateix temps m’estranya una mica, que critiqueu aquest manifest, quan durant molts anys heu estat assessorats i nodrits de molts ajuts precisament del Ajuntament de Sant Feliu, cosa que repeteixo no hi veig cap mal, a no ser que el mal que hi podeu veure sigui que tan el Govern de Sant Feliu com el de Santa Coloma hagin canviat de color. Tan de bo tots els Ajuntaments del Baix Llobregat, treballessin amb una mica mes de col·laboració entre ells. Potser aniríem una mica mes be.

Com a ciutadà de Santa Coloma encara espero un manifest vostre explicant el vostre pacte passat amb el PSC.

Tingueu paciència segurament podreu criticar moltes coses d’aquest nou Govern, però doneu al menys els cent dies de confiança que tot nou Govern es mereix, no correu en criticar coses tan banals com aquesta.

Cordialment J.V. Un ciutadà de Santa Coloma.

www.progres.cat SANTA COLOMA DE CERVELLÓ ha dit...

Benvolgut J.V.,

Evidentment, la col·laboració entre ajuntaments és absolutament necessària i desitjable i PROGRÉS, des del Govern de Santa Coloma, ha treballat estretament amb molts altres ajuntaments en nombroses ocasions. No és això el que destaquem.

El comunicat de la formació d'un nou govern no és un document qualsevol. Ha d'informar sobre el tipus de pacte i esbossar les principals línies que es volen tirar endavant per part d'aquest nou govern al municipi. Precisament, que aquest projecte, aquestes idees, la base d'aquest document sigui literalment calcat (no certes coincidències, no... literalment copiat en el nucli del comunicat) d'un altre document publicat pocs dies abans a un altre municipi, amb unes altres realitats, necessitats i govern, no dóna massa confiança.

Pot ser que no recordis o no t'arribés el comunicat que, en el seu dia, es va fer de la formació del govern de coalició a l'inici de la legislatura passada entre Progrés i PSC, però va existir i els propers dies te l'adjuntarem a aquest comentari per a la teva informació.

J.V., t'asseguro que de paciència en tenim molta i que farem una oposició responsable i seriosa al servei de Santa Coloma, criticant i reclamant tot el que ens sembli que ha de suposar un millor futur per a Santa Coloma i treballant per a que les nostres propostes (Programa 2007-2011 de PROGRÉS, l'únic projecte de legislatura que s'ha fet públic amb pèls i senyals) puguin fer-se realitat.

No només donem un marge al nou govern, ens hem ofert a ajudar-lo en el que puguin necessitar, però això no vol dir que no ens posicionem davant les actuacions del govern que, malgrat els 100 dies i l'adaptació i tot el que vulguis, no sabem quin projecte per al poble té.

Moltes gràcies per la teva opinió.

Anònim ha dit...

Sigueu honestos. Comunicat, comunicat... el que es diu un comunicat formal en el moment de formar govern amb els socialistes no en vàreu fer cap. Al menys que jo recordi.
Altra tema és aquell panflet que volia ser un programa de govern conjunt i que vàreu trigar gairebé dos anys en publicar, cosa que diu ben poc de la vostra pròpia confiança en aquell pacte i del vostre respecte cap a els ciutadans.
Quan l'adjunteu al bloc, si és a això al que us referiu, no oblideu es vegi be la data de publicació.