Debat obert: l'Ètica en la Política

La qualitat de les reflexions i l'èxit de participació fan d'aquest nou Debat Obert un important referent per a la política de PROGRÉS

El passat dissabte 2 de febrer PROGRÉS va organitzar un nou Debat Obert a la ciutadania, en aquesta ocasió sobre el tema de l'Ètica en la Política.
Una seixantena de persones van participar a l'acte que va tenir com a ponents en Josep Comellas, exalcalde de Santa Coloma de Cervelló, na Montse Gibert, exalcaldessa de Sant Boi de Llobregat i en Joan Ramell, exalcalde de Torrelles de Llobregat.

Tant les ponències com el posterior debat -tot sopant- van oferir reflexions molt interessants a l'entorn de l'Ètica, la Política, el lligam entre aquests dos conceptes avui en dia i com s'hauria de plantejar el futur per a garantir que la Política sigui el més ètica i fidel a la seva raó de ser possible. Sense dubte, les idees i propostes que s'extreuen d'aquest acte dibuixen un bon full de ruta per a l'acció de PROGRÉS.

La voluntat de PROGRÉS de continuar fent un política compartida, oberta i amb uns principis ben fixats en la ciutadania, lligat amb l'interès que ha despertat aquest debat i la qualitat i profunditat dels continguts debatuts fan que estiguem treballant per a què properament es pugui disposar d'un document electrònic amb les ponències i el resum del debat i del vídeo de l'acte, en obert i a través de www.progres.cat i del canal de PROGRÉS a la plataforma YouTube.

Llegir la notícia del debat a Vilaweb [>]