PROGRÉS presenta al·legacions al conveni de col·laboració entre INCASOL i l'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló

Aquestes al·legacions de PROGRÉS, així com les presentades per l'Associació de Veïns i Veïnes de la Colònia Güell, han estat rebutjades per part de l'equip de govern PSC/ERC.

PROGRÉS presenta al·legacions al Conveni de col·laboració entre INCASOL i l'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló en relació al desenvolupament del Sector Residencial Entorn de la Colònia Güell.

Tot i que la voluntat de PROGRÉS és aprovar el Conveni, volem fer un seguit de consideracions i al·legacions ja que, durant les negociacions mantingudes, ha mancat la comunicació envers la resta de grups opositors i entitats representatives del poble.

Per aquest motiu, des de PROGRÉS demanem:

En primer lloc, un llistat d'equipaments i infraestructures financiables on consti: un centre de dia per a persones grans, la rehabilitació dels edificis públics modernistes, ajuts al pla de restauració de façanes i cornisses i adquisició de sól agrícola per crear un zona de protecció.

En segon lloc, demanem que s'expliqui com es durà a terme el diàleg, consulta i participació en el municipi a l'hora de decidir les prioritats dels equipaments i infraestructures financiables.

Per últim, demanem que es restableixi el compromís de realitzar reunions periòdiques amb la Comissió de Seguiment.

Podeu consultar el document íntegre de les al·legacions presentades clicant a: