PROGRÉS amb Decidim.cat

Els regidors i regidores de PROGRÉS s’han adherit des d’un inici al manifest Decidim.cat

El passat diumenge 30 de novembre es va celebrar la primera trobada de càrrecs electes locals pel dret a decidir del poble català adherits al manifest Decidim.cat on van assistir la regidora Montse Vilajuliumembre del grup promotor del Manifest– i el regidor Jesús Blanco en representación de PROGRÉS.

Més de 200 alcaldes i regidors de Catalunya van assistir a la trobada i més de 1.100 càrrecs electes locals de gairebé 500 municipis del principat, Conflent, el País Valencià i les Illes Balears ja s’han adherit al Manifest.

Decidim.cat pretén articular un moviment ampli i transversal d’alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores en favor del dret democràtic del poble català a decidir lliurement el seu futur, contribuir a generar un clima d’opinió favorable al dret de decidir en el si del municipalisme català i ajudar a fer conèixer internacionalment la reivindicació del dret de decidir del poble català.

Una de les propostes que s’han apuntat en aquesta trobada és la possibilitat d’iniciar un procés participatiu entre la ciutadania per a demanar opinió sobre el dret a l’autodeterminació de Catalunya.