Èxit de la proposta de PROGRÉS en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni

PROGRÉS organitza una passejada guiada per l'historiador Josep Padró per a conèixer el patrimoni de la Colònia Güell.

En el marc de les Jornades Europees del Patrimoni de 2009, aquest diumenge 27 de setembre PROGRÉS ha organitzat una passejada oberta per a descobrir la història i el patrimoni local i oferir a totes les persones que han volgut acompanyar-nos una estona agradable per a conèixer més i millor el nostre municipi.

Amb el guiatge de l'historiador i fill de la Colònia Josep Padró, que ha ofert explicacions detallades i de gran qualitat. L'activitat ha reunit a més de 70 persones al llarg del matí i durant dues hores ha visitat el cente d'interpretació de la Colònia Güell, l'església de Gaudí i diferents carrers i edificis emblemàtics de la colònia, descrivint l'arquitectura i la forma de viure a la Colònia tant dins com fora de la fàbrica, els personatges més destacats de la societat de l'època i quins eren el fets cabdals que vàren succeïr-hi.

L'èxit de la convocatòria i l'interès que ha suscitat, obren la porta a futures activitats d'aquest estil que PROGRÉS organitzarà per tal de continuar contribuint a fer que les persones del municipi coneguin i estimin més el nostre poble.