MOCIÓ DE CENSURA

Els regidors i regidores dels grups municipals de PROGRÉS, ERC i CiU a l'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló han presentat el dia 1 de desembre de 2009 una Moció de Censura contra l'alcaldessa del municipi, Sra Marta Martínez (PSC).

Tal com s'indica en l'article 197 de la Llei Orgànica de Règim Electoral General (LOREG):

- la moció de censura ha de ser proposada, com a mínim, per la majoria absoluta de regidors.
En aquest cas la moció és proposada per 9 dels 13 regidors del consistori.

- la moció ha de ser constructiva i, per tant, ha de proposar un candidat alternatiu a l'alcaldia
En aquest cas els regidors i regidores que proposen la moció coincideixen a proposar com a alcalde alternatiu al Sr Felip Casillo del Grup Municipal de PROGRÉS

- la moció de censura es debat en un Ple Extraordinari que es convoca automàticament per a les 12 del migdia del desè dia hàbil a contar des del dia següent de l'entrada al registre de la sol·licitud de moció de censura.
En aquest cas, i segons el que marca la Llei, queda convocat el Ple Extraordinari per a debatre i votar la Mocio de Censura el dilluns 14 de desembre a les 12:00h, a la sala de plens de l'Ajuntament.

Si la moció de censura debatuda i votada en aquest Ple Extraordinari de dilluns 14 de desembre, és aprovada per la majoria absoluta de regidors, automàticament quedarà cessada la Sra Martínez i elegit el Sr Castillo com a nou alcalde de Santa Coloma de Cervelló.

Podeu veure l'escrit presentat al registre de l'ajuntament aquí

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt ben treballat per part de progrés vigileu però amb ERC, que qui dorm amb nens/es s'aixeca ....

Peix de Roca!!!!

Anònim ha dit...

Felicitats i enhorabona. Ara a treballar dur per Santa Coloma i no pensar en les eleccions. Els resultats ja arribaran el 2011, quan toqui. Compte amb ERC; son especialistes en fer caure governs.

Anònim ha dit...

també suposo que ERC, sap donar govern, recordo que sense l'aportació d'ERC, no hi habria alcalde de PROGRÊS

Unknown ha dit...

...tireu endavant amb la moció i tant de bo que us hi surtiu...Santa Coloma es mereix una Alcaldia com cal, amb gent honesta i treballadora que vulgui fer una Santa Coloma millor per a tots....