Progrés explica el seu programa barri a barri

De la Colònia Güell a Sant Roc. De Sant Roc a Cesalpina i d'allà, al Centre, Can Lluch, Can Via, Pla de les Vinyes, Pineda...



Els pilars de la proposta de PROGRÉS són el seu PROGRAMA, el seu EQUIP i la seva proximitat amb el POBLE.

Un PROGRAMA elaborat des de la base amb l'esperit d'integrar les necessitats i la personalitat diferenciada de cada barri. Un EQUIP basat en persones amb llaga experiència associativa, professional i d'implicació al poble. Un POBLE que és el principal interès i que forma part ineludible del projecte.

Aquests dies l'alcaldable GERARD SEGÚ, l'EQUIP de PROGRÉS i les persones que hi col·laboren estan fent un esforç especial per fer arribar tots aquests elements de la CANDIDATURA al màxim de persones del municipi, per informar-les, per debatre i per escoltar i continuar construint el projecte de futur del municipi.

Diumenge 8 de maig es va presentar la candidatura a la Colònia Güell, la setmana passada es va iniciar el porta a porta per entregar en mà el PROGRAMA als veïns i veïnes, aquest cap de setmana passat s'han fet presentacions a Sant Roc, Cesalpina i a la Societat Recreativa per al Centre, Can Lluch, el Pla de les Vinyes i Can Via. I els propers dies continuem amb el porta a porta per tot el municipi.

TROBADES SECTORIALS

PROGRÉS també es reuneix amb grups sectorials per aprofundir en el projecte per a cada col·lectiu. Ja s'ha reunit amb joves i es reunirà amb comerciants i alters sectors importants del muncipi.

1 comentari:

jose antonio ha dit...

Hola buenos días, soy vecino de Santa Coloma de Cervelló, y la verdad que todo el grupo de amigos os hemos votado en las pasadas elecciones y estamos muy contentos de que esteis ahora gobernando el Ayuntamiento porque creemos que nuestro pueblo puede salir adelante con personas como vosotras que se involucran en todos los temas que afectan.

Lo único que pedimos, es trabajo para los ciudadanos de Santa Coloma, somos mucha gente parada y con muchas ganas de trabajar, ya sé que este tema no está en vuestras manos y con la crisis que estamos pasando será muy difícil pero es un tema super importante para la ciudadanía.

Muchas gracias

José Antonio