Celebrem els 25 anys de PROGRÉS amb un aperitiu-trobada!

Enguany fa 25 anys que es va crear PROGRÉS, un projecte polític independent, local, progressista, municipalista i format per moltes persones que provenen de les entitats, de la implicació i del compromís actiu amb la vida col·lectiva de Santa Coloma de Cervelló.


Al llarg d'aquests 25 anys, PROGRÉS ha estat el pal de paller de l'evolució del nostre municipi. Sempre amb la suma de persones diverses, en un projecte local que ha tingut com a principals actius el coneixement de la realitat, la confiança de la ciutdania, el compromís amb el poble per sobre de tot i la implicació activa de les persones que de PROGRÉS en la vida social, esportiva, associativa i veïnal del poble.

Al llarg d'aquests 25 anys, PROGRÉS ha tingut una gran presència en les responsabilitats de gestió de l'Ajuntament, ha mantingut la seva connexió amb la realitat del municipi, ha rebut sempre la confiança majoritària de la ciutadania i ha fet una feina ingent per millorar el poble.

Tot això amb persones que estimen el poble, que són actives i motor de múltiples iniciatives i projectes, i que coneixen el poble i l'estimen.

Aquest proper diumenge 20 de novembre, volem celebrar aquests 25 anys de bona feina, reconèixer les persones que han tirat endavant aquest projecte i tantes coses al poble, des de l'Ajutnament i des de les entitats i agrair a tothom que hi ha col·laborat o confiat  la seva inestimable aportació.

Si us sentiu part del poble, de la seva història, de la seva vida col·lectiva... Si creieu en el projecte de PROGRÉS, en les persons que hi estan implicades, i en el seu potencial de futur, acompanyu-nos en la celebració del 25è aniversari!

Diumenge, 20 de novembre, 12:30h, 
al pati del Centre Cívic Can Baruta

Us hi esperem!