PROGRÉS presenta els reptes de futur de Santa Coloma per als propers anys

En un acte al qual hi han assistit més de 100 persones de PROGRÉS, representants d'entitats i veïns i veïnes del poble, s'ha posat la mirada als reptes i oportunitats que afrontem i que definiran la Santa Coloma de 2030.


L'alcaldessa Anna Martínez ha clos l'acte plantejant com PROGRÉS afronta els grans temes que marcaran l'agenda del nostre poble els propers anys, que seran d'enorme rellevància per a definir el model de poble on viurem, ens farem grans i viuran les futures generacions.

En Gerard Segú, primer tinent d'alcaldia, ha exposat d'on venim, i els reptes més rellevants, en els quals estem treballant, i que caldrà treballar de forma molt responsable, en l'àmbit del terriori.


La Susana Gaitán, ha explicat els temes més importants que ens venen en qüestions mediambientals i de sostenibilitat -una de les prioritats que sempre ha tingut PROGRÉS- i que exigeix una aposta reforçada en els propers temps, per avançar en un poble, un país i un món més sostenible.

L'Alba Arcos va exposar allò que tenim entre mans en l'àmbit social, posant com a fonament de tot el que fem les persones, els colomins i colomines, la ciutadania, les entitats, la cohesió, la solidaritat, la igualtat i la qualitat de vida, indiscutible pal de paller.
de tot el que fem.

Una vegada presentats els reptes principals, l'alcaldessa Anna Martínez va convocar les persones assitents, fent extensiva la crida a tota la ciutadania, al procés obert per decidir col·lectivament les propostes concretes que PROGRÉS farà en el seu Programa 2019-2023, i que marcaran les línies de treball del govern muncipal la legislatura vinent.




Convidem a tothom que tingui interès i vulgui aportar les seves idees 
i propostes per al futur del poble al:




TALLER PARTICIPATIU
SANTA COLOMA 
A LES NOSTRES MANS
Diumenge, 10 de febrer, 11h 
a la Biblioteca Pilarín Bayés