Debat Obert: EUROVEGAS


Quin model i quin impacte per al futur de la comarca?

Proper dissabte, 12 de maig a les 17:30 h a la Biblioteca Pilarín Bayés, amb

Lluís Parés
Unió de Pagesos del Baix Llobregat

Conxita Sánchez
Centre d’Estudis del Baix Llobregat

José Antonio Rubio
Conseller comarcal de Medi Ambient


1 comentari:

Josep Salvadó i Colominas ha dit...

El dissabte 12 de maig a la Biblioteca Pilarin Bayes, no podré venir.
Però tampoc m’ha atrau el muntatge d’un debat sobre la possibilitat que s’instal•li EURO VEGAS a la nostra comarca, només per carregar les tintes en el NO.
M’explicaré. De entrada amí, que soc un pagès no professional però en actiu i de família de pagesos, no m’agradaria que s’hi insta-les.
Però davant de la possibilitat que fos així, haig de buscar la part positiva i en trobo de bones, com ja saps si recordes les meves opinions per aquest medi. No veig en els convidats ningú que pugui defensar les avantatges de la seva instal•lació i més que un debat, on hi agüessin tants pros com contres, sembla una taula rodona per emfatitzar la seva nefasta ubicació. També se que molts pagesos de la zona, els agradaria que se’ls expropies ses terres, sobretot per la seva pressió constant a la expansió urbanística. Hi si la presencia de representants de Unió de Pagesos, Conseller Comarcal del Medi Ambient i demés els agradaria que no s’hi instal•lessin, m’agrada molt i els encoratjo a cercar noves terres, que de vent segur en trobaran en altres paratges, perquè els conreus de la nostra comarca no trigarem gaire a veure’ls als museus o en pintures al oli, que si no son per aquest motiu ho seran per un altre.